Aufruf an die Volontäre und Lancierung des Projekts

Autor Categorii: EcoMarathon, agro-pastorale Gebirgslandschaft [2015-04-17 14:07:56]

20130824_190653Centrul de Ecologie Montană în parteneriat cu Primăria Fundata, lansează Proiectul “Conservarea peisajului agro-pastoral și a biodiversității în zona Fundata-Moieciu de Sus”, proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în Romania, componenta Dezvoltare Durabilă.
Durata proiectului: Martie 2015 – Aprilie 2016
Locatia/ aria de derulare a proiectului: Moieciu de Sus și Fundata

În cadrul Proiectului vor avea loc mai multe acțiuni și activități în care vor fi implicați voluntari. Înscrierea voluntarilor se va face la Centrul de Ecologie Montană și online pe site www.cem.ro. Activitățile în care vor fi implicați voluntarii pot fi activități de amenajare şi reparații trasee ecoturistice; e…cologizarea, igienizare, inventarieri de habitate, floră şi faună, informare și diseminare; organizarea meselor rotunde pe diferite tematici, sau diferite alte activități din cadrul proiectului, mai multe detalii pe siteul http://www.turismrural.ro/

Constituirea grupurilor de voluntari, aplicarea pentru participarea în proiect și selecția voluntarilor se va face pe toată perioada de derulare a proiectului în funcție de activitățile care vor avea loc și timpul disponibil pe care îl vor avea cei care doresc să se implice.
Ulterior, vor fi trimise informări și vor fi anunțate acțiunile la care vă puteți implica. Fiecare voluntar selectat va semna un acord de voluntariat ( www.cem.ro).

Urmărim încurajarea acțiunilor de voluntariat în rândul cetățenilor din Fundata și Moieciu de Sus, implicarea tinerilor mai ales și crearea unui grup de voluntari dornici să se implice în activități conexe.
Vă așteptăm în echipa Centrului de Ecologie Montană pentru a lua parte la activitățile din cadrul acestui proiect în principal sau și la alte activități conexe pe care le avem în derulare.
Sâmbătă 18 Aprilie la Moieciu de Sus și Duminică 19 Aprilie la Fundata va avea loc lansarea proiectului și primul apel pentru Voluntari lansat locuitorilor și tuturor celor care doresc să se implice.

Lansare proiect:
Sambata 18 Aprilie de la ora 14:00 la Pensiunea Vlahia Inn in Moieciu de Sus
Duminica 19 Aprilie de la ora 14:00 in Fundata la Casa de Cultura
Mai multe detalii despre proiect: http://www.turismrural.ro/
www.facebook.com/PeisajeAgroPastorale
www.cem.ro