Invitație la procesul de Evaluare și Certificare Ecoturistică

Autor Categorii: Ecoturism, Fundata, Moieciu de Sus, Peisaje Agro-Pastorale [2015-12-16 09:50:11]
In cadrul proiectului “Conservare peiajului agro-pastoral si a biodiversitatii in zona Fundata-Moieciu de Sus” prin adoptarea unor masuri de ecoturism, derulat de catre Centrul de Ecologie Montana si Primaria Fundata, finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, componenta Dezvoltare Durabila,
 
Va invitam sa participati la procesul de evaluare si certificare a serviciilor dvs. de cazare din punct de vedere ecoturistic.
Ne dorim sa va alaturati cu serviciile de cazare oferite de dvs. celorlalte servicii si produse ecoturistice identificate si/sau initiate de noi din zona, care vor fi promovate pe harta ecoturistica si pe websiteul  zonei Fundata-Moieciu de Sus.
Va invitam sa va exprimati dorinta si intentia de evaluare si certificare, mentionanad in acelasi timp ca procesul e unul complex cu mai multe etape ce trebuie parcurse:
 
  • etapa de preselectie (Centrul de Ecologie Montana preselecteaza pensiunile invitate in baza criteriilor de preselectie interna);
  • invitatia la procesul de evaluare si certificare;
  • exprimarea acordului de evaluare si certificare (pana in data de 20.12.2015);
  • etapa de autoevaluare (pana in data de 31.12.2015);
  • evaluare pe teren (pana in data de 15.03.2015);
  • analizarea finala a produselor dvs. pe baza fiselor in cadrul comisiei de certificare (pana in data de 30.03.2015);
  • transmiterea rezultatelor evaluarii (pana in data de 15.04.2015).
In atasament veti regasi Invitatia de a participa la acest proces de selectie si mai multe detalii privind beneficiile Certificarii Ecoturistice (Certificat Eco-Romania).
Va rugam ca pana in data de 20.12.2015 sa ne confirmati pe mail prin reply sau (la orleanu@cem.ro) sau telefonic (0745978023) daca doriti sa participati la acest proces de evaluare.

Asteptam raspunsul dumneavoastra pana in 20 Decembrie. Daca aveti nevoie de mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

De asemenea, daca stiti si alte pensiuni sau unitati de cazare din Zona Fundata-Moieciu de Sus care doresc sa participe la procesul de evaluare, va rugam sa ne recomandati pe email numele si persoana de contact sau sa le transmiteti aceste informatii.
 
Mai multe informatii despre Sistemul de Certificare puteti citi pe pagina Asociatiei de Ecoturism din Romania
Mai multe informatii despre acest proiect si alte activitati ale Centrului de Ecologie Montana puteti regasi pe website-ul CEM – www.cem.ro si in materialele editate pe care le puteti descarca,
Va multumim frumos,
Cornelia David
Asistent Promovare, Comunicare si Logistica
0744448137
Fundatia Centrul de Ecologie Montana

2015 11 16 – Adresa catre pensiuni Fundata-MoieciudeSus